Reisverslagen van andere reizigers brengen je alvast in vakantiestemming. De reisverslagen bieden vaak ook veel nuttige informatie en tips.

India

India
Taj Mahal in Agra

Flores Rinca Sumbawa Lombok

Flores Rinca Sumbawa Lombok
Uitzicht op de haven van Labuhanbajo op het eiland Flores

Nepal

Nepal
Boomstamkano’s in het meer bij Pokhara in Nepal

Sulawesi

Sulawesi
Natuurreservaat Tangkoko Noord-Sulawesi

Bali Java Sumatra

Bali Java Sumatra
Rijstvelden op Sumatra

Reisverslagen met omschrijving

Kijk hier voor reisverslagen links met omschrijvingen:

Reisverhalen startpagina reisverhalen.

Anders Reizen vakantie buiten de gebaande paden, een reismagazine met meer dan 70 reisverslagen.

Travel4us Reisverslag van een wereldreis door Maleisië, Singapore, Birma, Indonesië, India, Nepal, Tibet, Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Laos en Cambodja.

Reizigerssite Boeiende reisimpressies van veel oosterse landen waaronder China, Vietnam, Cambodja, Thailand, Laos en Maleisië, maar ook Tunesië, Gambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, en nog veel meer bestemmingen.

Travel Adventures Engelstalige reisimpressies, around the world in 80 clicks. Van heel veel landen een kort verslag met foto’s.

Out to Africa reisverslagen, foto’s en videofragmenten van Afrikaanse avonturen in Zuid Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania (Zanzibar), Kenia en Uganda.

Rugzakreis Met alleen een rugzak op reis voor ruim een jaar. Ze beginnen in China en Tibet en zakken zo af naar Nepal, India, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. Vervolgens vliegen ze naar Equador om de Galapagos-eilanden, Peru en Bolivia te verkennen.

Reisfanaten Deze reisfanaten maken rondreizen in Thailand, India, Nepal, Portugal, Cambodja, China, Hongkong, Vietnam, Laos, … Daarnaast verslagen van fiets- en skivakanties en aanvullende reisinformatie.

Travels and Tales Boeiende reisverhalen van een stel dat reisde in Azië. Ze bezochten o.a. Thailand, Rusland, Mongolië, China, Nepal, Tibet, India, Oezbekistan, Kirgizië en Pakistan.

De Fietskoerier een fietsreis via de Noordkaap naar Ushuaia en vandaar via de Galapagos eilanden, Haïti, Cuba en The Great Divide naar Prudhoe Bay in het uiterste noorden van Alaska.