Reisverslagen
Reisverslagen van andere reizigers brengen je alvast in vakantiestemming. De reisverslagen bieden vaak ook veel nuttige informatie en tips.

 

 

Back2 Reisverslagen
India Nepal
Taj Mahal in Agra Boomstamkano's in het meer bij Pokhara in Nepal
Flores Rinca Sumbawa Lombok Sulawesi
Uitzicht op de haven van Labuhanbajo op het eiland Flores Natuurreservaat Tangkoko Noord-Sulawesi
Bali Java Sumatra
Rijstvelden op Sumatra

 
Kijk hier voor reisverslagen links met omschrijvingen:

Travelsource reisverhalen en landeninfo.

Reisverhalen startpagina reisverhalen.

Anders Reizen vakantie buiten de gebaande paden, een reismagazine met meer dan 70 reisverslagen.

Travel Adventures Engelstalige reisimpressies, around the world in 80 clicks. Van heel veel landen een kort verslag met foto’s.

Reizigerssite Boeiende reisimpressies van veel oosterse landen waaronder China, Vietnam, Cambodja, Thailand, Laos en Maleisië, maar ook Tunesië, Gambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, en nog veel meer bestemmingen.

Rugzakreis Met alleen een rugzak op reis voor ruim een jaar. Ze beginnen in China en Tibet en zakken zo af naar Nepal, India, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. Vervolgens vliegen ze naar Equador om de Galapagos-eilanden, Peru  en Bolivia te verkennen.

Reisfanaten Deze reisfanaten maken rondreizen in Thailand, India, Nepal, Portugal, Cambodja, China, Hongkong, Vietnam, Laos, … Daarnaast verslagen van fiets- en skivakanties en aanvullende reisinformatie.

Travels and Tales Boeiende reisverhalen van een stel dat reisde in Azië. Ze bezochten o.a. Thailand, Rusland, Mongolië, China, Nepal, Tibet, India, Oezbekistan, Kirgizië en Pakistan.

De Fietskoerier een fietsreis via de Noordkaap naar Ushuaia en vandaar via de Galapagos eilanden, Haïti, Cuba en The Great Divide naar Prudhoe Bay in het uiterste noorden van Alaska.

Travel4us Reisverslag van een wereldreis door Maleisië, Singapore, Birma, Indonesië, India, Nepal, Tibet, Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Laos en Cambodja.

Out to Africa reisverslagen, foto’s en videofragmenten van Afrikaanse avonturen in Zuid Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania (Zanzibar), Kenia en Uganda.